Met de nieuwe training, lift and learn werk je aan kracht en techniek. Voor zowel beginnende als ervaren sporters brengt dit veel belangrijke aspecten van het trainen naar voren en draagt de les bij een veilige sportomgeving. 

Sinds een paar weken is de les te vinden op de roosters van The Line, Lift & Learn. Een geweldige training die ervoor zorgt dat jij als sporter meer wegwijs wordt met de verschillende bewegingsvormen tijdens jouw training. Door bij te dragen aan een goede basis voor het sporten is er meer winst te behalen tijdens de trainingen. Zo leer je naast de juiste techniek ook wat jouw juiste gewicht is van een bepaalde oefening. Hierdoor kan je een betere inschatting maken van de hoeveelheid kilo’s die je kan tillen om jouw Skill X training een succes te maken.

Beginners

Wanneer je net begint met het uitvoeren van vrije bewegingsvormen zoals een bijvoorbeeld een squat, weet je vaak niet waar je op moet letten. De Lift & Learn is zo ingericht dat er een goede basis wordt gelegd verspreid over meerdere lessen. Zo komt er iedere training één of meerdere bewegingen aan bod.

Vaak is het voor beginnende sporters extra lastig. Door het gebrek aan kennis weet je niet waar je moet beginnen en is de kans van het oplopen van een blessure groter dan bij ervaren sporters. Door zonder tijdsdruk je oefening(en) uit te voeren, is er meer tijd voor correcties en uitleg voor de beweging.

Ervaren sporters

Ook voor de ervaren sporter is de Lift & Learn een goede aanvulling op het palet aan trainingen. Ondanks de opgedane ervaring en aangeleerde bewegingen zijn er altijd wel kleine verbeterpunten te vinden. Vaak zorgen kleine foutjes al voor een daling van de efficiëntie van een oefening en sneller tot een blessure kan resulteren. Wanneer je deelneemt aan de les ben je dus bezig met het perfectioneren van je uitvoering, het bewuster worden van de oefening en werk je aan jouw kracht.

Nieuwsgierig?

Er is maar één manier om te weten of de les iets voor jou is, van proberen kan je leren. Ben je nog niet helemaal zeker? Vraag dan aan een van de trainers naar meer informatie.

Klik op de link om meer te lezen over onze concepts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *