Pilates

Tighten what’s loose and loosen what’s tight.

WAT IS PILATES?

Pilates is een fysieke trainingsmethode voor het hele lichaam dat gebaseerd is op het lichaam in zijn meest natuurlijke staat: in beweging.

De Pilates methode is erop gericht het hele lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Pilates is een echte workout die een gestroomlijnd uiterlijk creëert met sterke en strakke buikspieren, soepele lenige spieren met een gezonde en mooie houding.

In deze tijd, waarin de fitnessindustrie steeds weer nieuwe trend bedenkt, heeft de pilatesmethode zich al 100 (!) jaar bewezen. Pilates is een betrouwbare methode die gegarandeerd resultaat oplevert. De methode werd ontwikkeld voor het creëren van een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezonde levensstijl en balans.

Pilates is beweging

VOOR WIE IS PILATES?

Pilates is voor iedereen!

Pilates beoefenen is niet aan leeftijd gebonden en in principe ook niet aan lichamelijke beperkingen omdat de oefeningen worden aangepast aan de conditie, ervaring en mogelijkheden van elke individu.

Pilates is voor iedereen, van niet- tot topsporter. Het is een uitgebalanceerde methode die uitgaat van respect voor het lichaam en niet belastend is voor de rug.

RESULTATEN

Pilates bevordert kracht, lenigheid en coördinatie van het lichaam; hierdoor zult je energieker voelen.

Je krijgt een platte(re) sterkere buik, soepele rug en flexibele gewrichten waardoor je lichaam op een natuurlijke manier mooi wordt en waarbij je jezelf langer en lichter voelt.

Je wordt je bewust van je lichaam, verbetert je houding en je zult je makkelijker ontspannen

Met Pilates kunnen (chronische) pijnen en/of blessures verholpen worden.

Cross The Line

Don’t get in Line.

Pay as you go, no strings attached. Or enjoy the benefits of a full membership (limited)