Skill X

Inspired by athletes, empowered by technology.

WAT IS SKILL X?

Skill X is een innovatief resultaatgericht trainingsprogramma dat jou door begeleiding van  personal trainers en de nieuwste technologie de beste groepstraining ervaring geeft.
Skill X gebruikt bewezen wetenschappelijke methoden om jouw atletische vaardigheiden te trainen zodat je meer kunt, met je eigen lichaam.

4 Verschillende workouts zijn gericht om deze vaardigheden te verbetering; kies de training welke het beste bij jouw doel past of gewoon welke je het leukste lijkt

High Intensity? Alleen wanneer jij dat nodig hebt. Een gave ervaring? Iedere keer weer.

Gevormd door wetenschap, gericht op resultaat, geïnspireerd door atleten en ondersteund technologie, Skill X will push you to cross The Line

VOOR WIE IS SKILL X?

Built, Improve, Define…

In welk stadium je je ook bevindt, Skill X helpt jou je volgende niveau te bereiken.

Meer kracht in je bewegingen, meer flexibiliteit om je range of motion te verbreden of  een betere coördinatie en stabiliteit om efficiënter te bewegen. In de Build phase in Skill X bouw je aan de 7 fundamentele bewegingspatronen die ten grondslag liggen aan je (atletische) beweegvaardigheden.

Klaar om je sportprestaties verder te verbeteren? Dan is het tijd om de 4 pilaren van Skill X te benoemen: Kracht, behendigheid, snelheid en uithoudingsvermogen. In je Improve phase focus en verbeter je gedurende high intensity interval training sessies (op) de jouw gekozen pilaar.

Heb je de basics onder controle, maar heb je net dat zetje nodig om echt alles uit je potentie te trekken dan helpen zowel de trainers als de data je om het uiterste uit jezelf te halen en je potentie opnieuw te definiëren.

RESULTATEN

De Skill X trainingen zijn ontworpen om je kracht, behendigheid, snelheid en uithoudingsvermogen op een verantwoorde manier te trainen en te verbeteren.

Krijg controle over je lichaam, geef het de eer en aandacht die het verdient en bereik je maximale potentie.

Deze verbeteringen neem je mee naar elke andere beweegdiscipline, competitief of juist voor jezelf. Good looks? Zeker een zeer gewenste effect van effectief trainen, maar het is het moment dat je realiseert waartoe je lichaam nu toe in staat is, wat je hooked zal maken aan Skill X

Cross The Line

Don’t get in Line.

Pay as you go, no strings attached. Or enjoy the benefits of a full membership (limited)